Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : “El Burrito” (ο μικρός Γάιδαρος) για γνήσιες Μεξικάνικες γεύσεις !!!!



HiStOrY : Το όνομα “el Burrito ” σημαίνει “ο μικρός γάιδαρος” και έχει τις ρίζες του στην πόλη Χουάρεζ (Cuidad Juarez) του Μεξικού. Κατά τη διάρκεια της επανάστασης (1910-1921) ο Χουάν Μέντεζ (Juan Mendez) ένας πλανόδιος μάγειρας περιπλανιόταν με το μικρό του γάιδαρο και τύλιγε τορτίγιες από καλαμπόκι με chilli con carne και ρύζι. Η συνταγή κέρδισε γρήγορα την ανταπόκριση του κοινού και έγινε τελικά η διασημότερη Μεξικάνικη συνταγή στον κόσμο, το Burrito !!!

InFo: Η Cantina Mexicana & Cocktaileria “el Burrito”  βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κοντά στην Προξένου Κορομηλά .Μέσα σε μια  απαράμιλλη  Vintage ατμόσφαιρα μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία μεξικάνικων γεύσεων  με συνοδεία cocktail !!! Τορτίγιες γεμιστές με κρέας, λαχανικά, ρύζι  και πικάντικο τσίλι , καλοφτιαγμένα και νοστιμότατα νάτσος και  φαχίτας  με κοτόπουλο   σερβιρισμένα με  γουακαμόλε την πιο φινετσάτη μεξικάνικη σάλτσα  που φτιάχνεται από  αβοκάντο . Συνδυάσαμε τα πιάτα  μας με μεξικανική λεμονάδα  και με την βασίλισσα των cocktail   Margarita που το βασικό της συστατικό είναι η τεκίλα

  
ΕπΙκΟιΝωΝιΑ : Το «El Burrito» βρίσκεται στην οδό  Χρυσοστόμου Σμύρνης 5  και το τηλέφωνο για να κάνετε τη κράτηση σας  είναι 2310 220622.