Τετάρτη 4 Απριλίου 2018
«Κοτόσουπα με αμύγδαλα και αυγολέμονο» δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )
›
Τη συνταγή «Κοτόσουπα με αμύγδαλα και αυγολέμονο» επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef Νίκος Φωτιάδης στα πλαίσια του...
Σαρδελοπίλαφο από την Καβάλα με άλλο τρόπο : Συνταγή δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )
›
Τη συνταγή «Σαρδελοπίλαφο από την Καβάλα με άλλο τρόπο» επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef Νίκος Φωτιάδης στα πλαίσια τ...
Μυδοσαρμάδες Μικρασιάτικοι με σταφίδες μαύρες και κουκουνάρι : Συνταγή δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )
›
Τη συνταγή « Μυδοσαρμάδες Μικρασιάτικοι με σταφίδες μαύρες και κουκουνάρι » επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef Νίκος Φωτιά...
Τρίτη 3 Απριλίου 2018
Χίος : Ταβέρνα «Χότζας» για παραδοσιακή και vegan κουζίνα !!!
›
Info : Ο « Χότζας» είναι η παλαιότερη ταβέρνα της Χίου , δημιουργήθηκε το 1882 από τον Δημήτριο Λινό και σήμερα διευθύνε...
Δευτέρα 2 Απριλίου 2018
Μικρά Ασία-Αϊβαλή : Το μεζεδοπωλείο «Simdi Rum Meyhanesi»
›
INFO : Αϊβαλή η γενέθλια πόλη του Φώτη Κόντογλου και του Ηλία Βενέζη , ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα τ...
1 σχόλιο:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού