Οι γεύσεις του...Harpa
Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

«Κοτόσουπα με αμύγδαλα και αυγολέμονο» δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )

›
Τη συνταγή «Κοτόσουπα με αμύγδαλα και αυγολέμονο» επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef   Νίκος Φωτιάδης  στα πλαίσια του...

Σαρδελοπίλαφο από την Καβάλα με άλλο τρόπο : Συνταγή δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )

›
Τη συνταγή «Σαρδελοπίλαφο από την Καβάλα με άλλο τρόπο»   επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef   Νίκος Φωτιάδης  στα πλαίσια τ...

Μυδοσαρμάδες Μικρασιάτικοι με σταφίδες μαύρες και κουκουνάρι : Συνταγή δια χειρός Νίκου Φωτιάδη (executive chef )

›
Τη συνταγή « Μυδοσαρμάδες Μικρασιάτικοι με σταφίδες μαύρες και   κουκουνάρι »   επιμελήθηκε και εκτέλεσε ο e xecutive chef   Νίκος Φωτιά...
Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Χίος : Ταβέρνα «Χότζας» για παραδοσιακή και vegan κουζίνα !!!

›
  Info : Ο « Χότζας» είναι η παλαιότερη ταβέρνα   της Χίου , δημιουργήθηκε το 1882 από τον Δημήτριο Λινό και σήμερα   διευθύνε...
Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μικρά Ασία-Αϊβαλή : Το μεζεδοπωλείο «Simdi Rum Meyhanesi»

›
INFO : Αϊβαλή   η γενέθλια πόλη του Φώτη Κόντογλου και του Ηλία Βενέζη , ένα από τα σημαντικότερα   οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα τ...
1 σχόλιο:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Η φωτογραφία μου
Harpas Stathis
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.