☛ To «Ψαράκι» : είναι ένα όμορφο, εξαιρετικά καλόγουστο, και τίμιο ως προς τη σχέση ποιότητας-τιμής, ouzo bar fish restaurant στο κέντρο της Καβάλας. Εδώ θα βρείτε θαλασσινές γεύσεις σε μεγάλη ποικιλία , πολλά καλούδια-ορεκτικά και για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες , ενώ ο σεφ προσθέτει κάθε μέρα στο μενού δύο-τρία διαφορετικά μαγειρεμένα φαγητά. ☛ Καθώς άρχισε να ρέει το τσίπουρο ξεκίνησαν να έρχονται τα …..πρώτα πιάτα , τα νοστιμότατα σαρμαδάκια της Τούλας από αγνά αμπελόφυλλα και σπιτικό τζατζίκι , η Κυκλαδίτικη Μόστρα από Κρητικό παξιμάδι με φρέσκα μυρωδικά , κοπανιστή Τήνου , λούντζα Μυκόνου και ντομάτα , το εξαιρετικό Καρπάτσιο κουτσομούρας από καθαρό φιλέτο ψαριού μαριναρισμένο για δυο ώρες σε μοσχολέμονο και αρωματισμένο με ροζ πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το Φαναριώτικο καπνιστό σκουμπράκι επάνω σε μαξιλαράκι ψητής ντομάτας και κρεμμυδιών καραμελέ , και τέλος ο παραδοσιακός Θασίτικος χταποδοκεφτές με φρέσκα κρεμμυδάκια , μαραθόριζα και μεσογειακά μυρωδικά . ☛ Όταν ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε τα δεύτερα πιάτα διαλέξαμε λούτσους τηγανητούς , τσιπούρες μικρές παρέα με λιθρινάκια λεμονάτα , και κριθαράκι με θαλασσινά, ντοματούλα και κρόκο Κοζάνης.
Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016
Οuzo bar fish restaurant «Ψαράκι»: Υπέροχες ψαροκαταστάσεις στο κέντρο της Καβάλας
☛ To «Ψαράκι» : είναι ένα όμορφο, εξαιρετικά καλόγουστο, και τίμιο ως προς τη σχέση ποιότητας-τιμής, ouzo bar fish restaurant στο κέντρο της Καβάλας. Εδώ θα βρείτε θαλασσινές γεύσεις σε μεγάλη ποικιλία , πολλά καλούδια-ορεκτικά και για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες , ενώ ο σεφ προσθέτει κάθε μέρα στο μενού δύο-τρία διαφορετικά μαγειρεμένα φαγητά. ☛ Καθώς άρχισε να ρέει το τσίπουρο ξεκίνησαν να έρχονται τα …..πρώτα πιάτα , τα νοστιμότατα σαρμαδάκια της Τούλας από αγνά αμπελόφυλλα και σπιτικό τζατζίκι , η Κυκλαδίτικη Μόστρα από Κρητικό παξιμάδι με φρέσκα μυρωδικά , κοπανιστή Τήνου , λούντζα Μυκόνου και ντομάτα , το εξαιρετικό Καρπάτσιο κουτσομούρας από καθαρό φιλέτο ψαριού μαριναρισμένο για δυο ώρες σε μοσχολέμονο και αρωματισμένο με ροζ πιπέρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το Φαναριώτικο καπνιστό σκουμπράκι επάνω σε μαξιλαράκι ψητής ντομάτας και κρεμμυδιών καραμελέ , και τέλος ο παραδοσιακός Θασίτικος χταποδοκεφτές με φρέσκα κρεμμυδάκια , μαραθόριζα και μεσογειακά μυρωδικά . ☛ Όταν ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε τα δεύτερα πιάτα διαλέξαμε λούτσους τηγανητούς , τσιπούρες μικρές παρέα με λιθρινάκια λεμονάτα , και κριθαράκι με θαλασσινά, ντοματούλα και κρόκο Κοζάνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου