Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη : Το μεζεδο-παντοπωλείο «Έργον»

Το εστιατόριο « Έργον» αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το καλό φαγητό και την μίνιμαλ διακόσμηση. Στον μοντέρνο, βιομηχανικού ύφους χώρο του ο Θωμάς και ο Γιώργος Δούζης δημιούργησαν το μεζεδο-παντοπωλείο «Έργον». Εκτός από μεζεδοπωλείο το νέο concept διαθέτει παντοπωλείο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο και μανάβικο, από όπου το εστιατόριο προμηθεύεται τις πρώτες ύλες του, ενώ τον γευστικό πολυχώρο έρχεται να συμπληρώσει κι ένας φούρνος, που προσφέρει νοστιμότατα αρτοποιήματα . Να σημειώσουμε εδώ πως το μενού του μεζεδοπωλείου επιμελήθηκε ο δαιμόνιος και πανταχού παρών  σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος . Πολύ αγαπημένα πιάτα του εστιατορίου είναι το τηγανόψωμο με λουκάνικα Τζουμαγιάς, τα παστουρμαδοπιτάκια με γιαούρτι και μαρμελάδα ντομάτας, η σιτεμένη μοσχαρίσια μπριζόλα με λάδι τρούφας και μανιτάρια, σχαροτύρι σαγανάκι από τα Χανιά  και άλλα. Στο « Έργον» κατά γενική ομολογία θα δοκιμάσετε πιάτα τα οποία είναι γεμάτα φαντασία.  Δυο άτομα με τρία διαφορετικά πιάτα μεζέδων , μια σαλάτα και ένα πενηνταράκι  ούζο πληρώσαμε  κοντά στα 32 ευρώ .  
 
 

 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου