Info: Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Devido στην Βασ. Όλγας 213 η παρουσίαση των δύο νέων πιάτων που δημιούργησε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνεργασία με τα εστιατόρια Devido. Το κοινό που παρευρέθηκε στο κατάστημα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο σεφ, να φωτογραφηθεί μαζί του και να απολαύσει τις λαχταριστές συνταγές του.
TIPS : Το «Γυροτλού», ένα πιάτο εμπνευσμένο από το κλασσικό γιαουρτλού σε μια νέα προσέγγιση με τραγανό γύρο devido, δουλεμένη σάλτσα από γιαούρτι και μια ξεχωριστή σάλτσα ντομάτας με πλούσια γεύση και άρωμα και την «Τριλογία», που αποτελείτε από τρεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις σε έναν συνδυασμό για τους λάτρεις του καλού φαγητού με άμεσες αναφορές στην ελληνική, με ένα παραδοσιακό πιτάκι με ψητό λουκάνικο μαύρου χοίρου, κρεμμυδάκι ξερό και πιπεριά πράσινη με δροσερή σως λουκάνικου ειδικά φτιαγμένη από τον Ηλία Μαμαλάκη για τα devido, ένα δεύτερο αράβικο πιτάκι με σως, φρέσκια ντομάτα, μπιφτεκάκι devido, εκλεκτό μανούρι ψημένο στη σχάρα και την υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ένα ακόμη παραδοσιακό πιτάκι «Γυροτλού» με όλες τις γεύσεις του νέου αυτού πιάτου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου