Το παραδοσιακό τσιπουράδικο μεζετζίδικο του Παπαδή από το 1951 καλωσορίζει τους επισκέπτες στη παραλία του Βόλου και της Αγριάς , προσφέροντας τους λαχταριστές θαλασσινές λιχουδιές και κορυφαία αποστάγματα . Βασιλιάς των αποσταγμάτων εδώ είναι το τσίπουρο ενώ τα συνοδευτικά με τους εκλεκτούς μεζέδες είναι ατελείωτα στη λίστα του καταλόγου . Χταποδάκια, σουπιές, γαρίδες και μικρά ψαράκια είναι μερικά από τα καλούδια της θάλασσας που θα απολαύσετε μεταξύ άλλων . Άφησα για το τέλος τις γυαλιστερές τα στρείδια τις φούσκες και τα κυδώνια που δημιουργούν ένα ….. αφροδισιακό παιχνίδι φαντασίας με το άρωμα και τη φρεσκάδα της θάλασσας που αναδύουν . Μην παραγγείλετε μεζέδες από τον κατάλογο αλλά μόνο τσίπουρα με μεζέ. Όσο πιο πολλά τσίπουρα παραγγείλετε τόσο πιο πλούσιος και διαφορετικός θα είναι ο μεζές. Θα πρέπει μόνο να επιδείξετε περισσή υπομονή προς εξεύρεση τραπεζιού . Θα κλείσω μ’ ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο , τη Μεγάλη Πέμπτη που βρέθηκα στο Βόλο σκέφτηκα να πάω να πιω ένα τσιπουράκι στον «Παπαδή». Εσύ είσαι που το λες , δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί και άλλοι τόσοι περίμεναν για να καθίσουν ,όπως με ενημέρωσαν οι σερβιτόροι είχαν κάνει κράτηση οι περισσότεροι από τη Καθαρά Δευτέρα(!!) για τη συγκεκριμένη μέρα . Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω το σχετικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Θεσσαλία» που πήρα για ενθύμιο. Καλή σας διασκέδαση και εύχομαι να είστε πιο τυχεροί !!!!
Τρίτη 18 Απριλίου 2017
Βόλος : Το παραδοσιακό τσιπουράδικο «Παπαδής»
Το παραδοσιακό τσιπουράδικο μεζετζίδικο του Παπαδή από το 1951 καλωσορίζει τους επισκέπτες στη παραλία του Βόλου και της Αγριάς , προσφέροντας τους λαχταριστές θαλασσινές λιχουδιές και κορυφαία αποστάγματα . Βασιλιάς των αποσταγμάτων εδώ είναι το τσίπουρο ενώ τα συνοδευτικά με τους εκλεκτούς μεζέδες είναι ατελείωτα στη λίστα του καταλόγου . Χταποδάκια, σουπιές, γαρίδες και μικρά ψαράκια είναι μερικά από τα καλούδια της θάλασσας που θα απολαύσετε μεταξύ άλλων . Άφησα για το τέλος τις γυαλιστερές τα στρείδια τις φούσκες και τα κυδώνια που δημιουργούν ένα ….. αφροδισιακό παιχνίδι φαντασίας με το άρωμα και τη φρεσκάδα της θάλασσας που αναδύουν . Μην παραγγείλετε μεζέδες από τον κατάλογο αλλά μόνο τσίπουρα με μεζέ. Όσο πιο πολλά τσίπουρα παραγγείλετε τόσο πιο πλούσιος και διαφορετικός θα είναι ο μεζές. Θα πρέπει μόνο να επιδείξετε περισσή υπομονή προς εξεύρεση τραπεζιού . Θα κλείσω μ’ ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο , τη Μεγάλη Πέμπτη που βρέθηκα στο Βόλο σκέφτηκα να πάω να πιω ένα τσιπουράκι στον «Παπαδή». Εσύ είσαι που το λες , δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί και άλλοι τόσοι περίμεναν για να καθίσουν ,όπως με ενημέρωσαν οι σερβιτόροι είχαν κάνει κράτηση οι περισσότεροι από τη Καθαρά Δευτέρα(!!) για τη συγκεκριμένη μέρα . Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω το σχετικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Θεσσαλία» που πήρα για ενθύμιο. Καλή σας διασκέδαση και εύχομαι να είστε πιο τυχεροί !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου