Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Mr president : Burger από μοσχάρι dry aged και προσθήκη μεδουλιού by Nick Kexagias

Ο μοναδικός άνθρωπος που θα περίμενα να φτιάξει μια τέτοια ξεχωριστή ντελικατέτσα θα ήταν ο κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς . Επικό burger 220 γραμμαρίων από μοσχαρίσιο  κιμάς ξηρής ωρίμανσης στο οποίο ο Νίκος πρωτοτύπησε προσθέτοντας μεδούλι!!! Σκαρφίστηκε μια sause πίκλας με τριμμένη παρμεζάνα , πρόσθεσε ελληνικότατο  μετσοβόνε και ολοκλήρωσε τη σύνθεση του με iceberg και ντοματούλα . Ένα burger signature με εξαίσιες υφές και εντάσεις που ανέδυε την χαρακτηριστική καπνιστή μυρωδιά της ωρίμανσης του καθώς και αρώματα ξηρών καρπών . Το μεδούλι παίδες γευστικά κορυφαίο , πρόσθεσε στο burger ένα τόνο λιπαρότητας και γλύκας ενώ κόντραρε ευγενικά τις οξύτητες της σος πίκλας . (Όσοι θέλουν μπορούν να το παραγγείλουν από τη «Pizza Mafioso Italiana» , να σημειώσουμε πως το προϊόν είναι  διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα)

Tips : Πολλοί άνθρωποι το αποφεύγουν επειδή είναι λιπαρό , αλλά πρέπει να ξέρετε πως το μεδούλι περιέχει 69% ακόρεστο λίπος. Είναι πολύ θρεπτικό μια και περιέχει σίδηρο, φώσφορο, και βιταμίνη Α .  

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου