Σήμερα φιλοξενούμε στο blog
μια νοστιμότατη και διαφορετική συνταγή Καβουρομακαρονάδας
(για 4 άτομα ) με μπλε καβούρια τα οποία υπάρχουν σε αφθονία στις λιμνοθάλασσες
του Ερατεινού και του Αγιάσματος Καβάλας . Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ πως το
κρέας του μπλε καβουριού είναι ελαφρύ , περιέχει χαμηλά λιπαρά , ενώ η γεύση
του είναι γλυκιά και η υφή του ιδιαίτερα απαλή . Την συνταγή επιμελήθηκαν
και φωτογράφησαν για το φυλλάδιο του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας ο κ
Γιώργος Εμφιετζής και ο Δρ Μάνος Κουτράκης Βιολόγος-Ιχθυολόγος, τακτικός
ερευνητής του ΕΘΙΑΓΕ-ΙΝΑΛΕ και προέδρου του Φορέα Διαχείρισης εθνικού
πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου