Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Καβουρομακαρονάδα (για 4 άτομα ) με μπλε καβούρια

Σήμερα φιλοξενούμε  στο blog  μια νοστιμότατη και διαφορετική   συνταγή Καβουρομακαρονάδας  (για 4 άτομα ) με μπλε καβούρια τα οποία υπάρχουν σε αφθονία στις λιμνοθάλασσες του Ερατεινού και του Αγιάσματος Καβάλας . Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ πως το κρέας του μπλε καβουριού είναι ελαφρύ , περιέχει χαμηλά λιπαρά , ενώ η γεύση του είναι γλυκιά και η υφή του ιδιαίτερα απαλή . Την συνταγή  επιμελήθηκαν και φωτογράφησαν  για το φυλλάδιο του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας ο κ Γιώργος Εμφιετζής και ο Δρ Μάνος Κουτράκης Βιολόγος-Ιχθυολόγος, τακτικός ερευνητής  του ΕΘΙΑΓΕ-ΙΝΑΛΕ και προέδρου του Φορέα Διαχείρισης εθνικού πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου