☛ Το
έδειξαν όλες οι έρευνες ότι είμαστε λαός της κρεατοφαγίας αφού ο Έλληνας καταναλώνει
κάθε χρόνο 100 κιλά κρέας . Η Μέκκα της σπαλομπριζόλας και της χοιρινής στη
πόλη της Καβάλας ύστερα από πολύμηνη δοκιμασία θεωρώ πως είναι το μεζεδοπωλείο «Παραλιακόν» του Νίκου Χαραλαμπίδη. Αιτιολογώ τη γνώμη μου λοιπόν , ο Νίκος
αγοράζει μόνο ποιοτικό ελληνικό κρέας , οι μπριζόλες του είναι τρυφερές και τεράστιες (ξεπερνούν το μισό κιλό) . Τις ψήνει
με περισσή μαεστρία , το κρέας κρατάει όλους τους χυμούς του κατά τη διάρκεια του ψησίματος και δεν ξεραίνεται
.Στις σερβίρει σε ξύλινο νταμπλά τρυφερές και ζουμερές , είναι τόσο γενναιόδωρη
η μερίδα του που μπορούν να χορτάσουν κάλλιστα και δυο άτομα . Μην παρασυρθείς όμως από τα ορεκτικά και δεν δώσεις σημασία
στο κυρίως πιάτο γιατί θα το μετανιώσεις πικρά!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου