INFO : Η ταβέρνα του Ανδρέα αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στη περιοχή μας για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας !!! Ο Ανδρέας Σταυρίδης αφού ολοκλήρωσε τις περιπλανήσεις του στις μεγαλύτερες κρεατοπαραγωγικές χώρες του κόσμου αποκομίζοντες την ανάλογη εμπειρία σε τεχνικές κοπής , ωρίμανσης και ψησίματος επέστρεψε στο χωριό του τη Σκοπιά Σερρών φτιάχνοντας το δικό του εστιατόριο .Ο ίδιος διαλέγει τα καλύτερα steak ( επική τόμαχοκ , T-bone γάλακτος , ζουμερό rib eye , πληθωρική picanha , μοσχαρίσια ταλιάτα , Τ-bone προβατίνας ) μόνο από ελληνικές φάρμες παραδοσιακής κτηνοτροφίας , ενώ μερικά απ’ αυτά τα ωριμάζει με τη μέθοδο της ξηράς ωρίμανσης για να αποκτήσουν μεγαλύτερη νοστιμιά . Οι τεράστιες μοσχαρίσιες μπριζόλες και ειδικά το Τ-bone είναι ένα από τα highlights του Ανδρέα , ψήνονται «όρθιες» στο στυλ των gauchos της Λατινικής Αμερικής για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά και τη σερβίρει σε ξύλινο πλατό με ένα καλό μαχαίρι κρέατος καρφωμένο στη σάρκα της , συνοδευτικό μόνο ανθός αλατιού !!! η χρήση μουστάρδας σε αυτά τα υπέροχα κομμάτια συνιστά γαστριμαργικό έγκλημα!!!
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019
Η “Ταβέρνα του Ανδρέα” : Ο ναός της ποιοτικής κρεατοφαγίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
INFO : Η ταβέρνα του Ανδρέα αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στη περιοχή μας για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας !!! Ο Ανδρέας Σταυρίδης αφού ολοκλήρωσε τις περιπλανήσεις του στις μεγαλύτερες κρεατοπαραγωγικές χώρες του κόσμου αποκομίζοντες την ανάλογη εμπειρία σε τεχνικές κοπής , ωρίμανσης και ψησίματος επέστρεψε στο χωριό του τη Σκοπιά Σερρών φτιάχνοντας το δικό του εστιατόριο .Ο ίδιος διαλέγει τα καλύτερα steak ( επική τόμαχοκ , T-bone γάλακτος , ζουμερό rib eye , πληθωρική picanha , μοσχαρίσια ταλιάτα , Τ-bone προβατίνας ) μόνο από ελληνικές φάρμες παραδοσιακής κτηνοτροφίας , ενώ μερικά απ’ αυτά τα ωριμάζει με τη μέθοδο της ξηράς ωρίμανσης για να αποκτήσουν μεγαλύτερη νοστιμιά . Οι τεράστιες μοσχαρίσιες μπριζόλες και ειδικά το Τ-bone είναι ένα από τα highlights του Ανδρέα , ψήνονται «όρθιες» στο στυλ των gauchos της Λατινικής Αμερικής για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά και τη σερβίρει σε ξύλινο πλατό με ένα καλό μαχαίρι κρέατος καρφωμένο στη σάρκα της , συνοδευτικό μόνο ανθός αλατιού !!! η χρήση μουστάρδας σε αυτά τα υπέροχα κομμάτια συνιστά γαστριμαργικό έγκλημα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου