INFO : Η ταβέρνα του Ανδρέα αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στη περιοχή μας για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας !!! Ο Ανδρέας Σταυρίδης αφού ολοκλήρωσε τις περιπλανήσεις του στις μεγαλύτερες κρεατοπαραγωγικές χώρες του κόσμου αποκομίζοντες την ανάλογη εμπειρία σε τεχνικές κοπής , ωρίμανσης και ψησίματος επέστρεψε στο χωριό του τη Σκοπιά Σερρών φτιάχνοντας το δικό του εστιατόριο .Ο ίδιος διαλέγει τα καλύτερα steak ( επική τόμαχοκ , T-bone γάλακτος , ζουμερό rib eye , πληθωρική picanha , μοσχαρίσια ταλιάτα , Τ-bone προβατίνας ) μόνο από ελληνικές φάρμες παραδοσιακής κτηνοτροφίας , ενώ μερικά απ’ αυτά τα ωριμάζει με τη μέθοδο της ξηράς ωρίμανσης για να αποκτήσουν μεγαλύτερη νοστιμιά . Οι τεράστιες μοσχαρίσιες μπριζόλες και ειδικά το Τ-bone είναι ένα από τα highlights του Ανδρέα , ψήνονται «όρθιες» στο στυλ των gauchos της Λατινικής Αμερικής για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά και τη σερβίρει σε ξύλινο πλατό με ένα καλό μαχαίρι κρέατος καρφωμένο στη σάρκα της , συνοδευτικό μόνο ανθός αλατιού !!! η χρήση μουστάρδας σε αυτά τα υπέροχα κομμάτια συνιστά γαστριμαργικό έγκλημα!!!
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019
Η “Ταβέρνα του Ανδρέα” : Ο ναός της ποιοτικής κρεατοφαγίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
INFO : Η ταβέρνα του Ανδρέα αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς στη περιοχή μας για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας !!! Ο Ανδρέας Σταυρίδης αφού ολοκλήρωσε τις περιπλανήσεις του στις μεγαλύτερες κρεατοπαραγωγικές χώρες του κόσμου αποκομίζοντες την ανάλογη εμπειρία σε τεχνικές κοπής , ωρίμανσης και ψησίματος επέστρεψε στο χωριό του τη Σκοπιά Σερρών φτιάχνοντας το δικό του εστιατόριο .Ο ίδιος διαλέγει τα καλύτερα steak ( επική τόμαχοκ , T-bone γάλακτος , ζουμερό rib eye , πληθωρική picanha , μοσχαρίσια ταλιάτα , Τ-bone προβατίνας ) μόνο από ελληνικές φάρμες παραδοσιακής κτηνοτροφίας , ενώ μερικά απ’ αυτά τα ωριμάζει με τη μέθοδο της ξηράς ωρίμανσης για να αποκτήσουν μεγαλύτερη νοστιμιά . Οι τεράστιες μοσχαρίσιες μπριζόλες και ειδικά το Τ-bone είναι ένα από τα highlights του Ανδρέα , ψήνονται «όρθιες» στο στυλ των gauchos της Λατινικής Αμερικής για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά και τη σερβίρει σε ξύλινο πλατό με ένα καλό μαχαίρι κρέατος καρφωμένο στη σάρκα της , συνοδευτικό μόνο ανθός αλατιού !!! η χρήση μουστάρδας σε αυτά τα υπέροχα κομμάτια συνιστά γαστριμαργικό έγκλημα!!!
Posted by
Harpas Stathis
at
4:05 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Labels:
Ανδρέας Σταυρίδης,
μπριζόλες,
Σέρρες,
Σκοπιά,
ταβέρνες,
ταρτάρ μοσχαριού,
bisteca alla fiorentina,
Serres,
steak,
t bone προβατίνας,
T-Bone
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου