Info: Σε υψόμετρο
780 μέτρων από την ...επιφάνεια της θάλασσας «έστησε» το εστιατόριο του ο
Καβαλιώτης σεφ Κυριάκος Παπαδόπουλος . Το όνομα του «Κορυφές» και
βρίσκεται στη πλατεία του ομώνυμου χωριού στον ορεινό όγκο
του πρώην Δήμου Φιλίππων . Ο Κυριάκος με την δύναμη της νιότης
του και την πολύτιμη εμπειρία του φτιάχνει νοστιμότατα πιάτα που προκαλούν
γαστρονομικό ενθουσιασμό , όσο για τις μερίδες του είναι προκλητικά γενναιόδωρες
. Ξεχωρίσαμε το φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα από πέστο
ρόκας και συνοδεία πουρέ πατάτας , το καραμελώμενο κότσι , τα
συκωτάκια με καραμελώμενα κρεμμύδια , το ψαρονέφρι του ήταν αριστοτεχνικά μαγειρεμένο
με σάλτσα μουστάρδας και κόκκους σιναπιού. Οι σαλάτες του δροσερές
και φρεσκότατες ξεχειλίζουν από αρώματα και πλούσια γεύση , διαλέξαμε το
παντζάρι με φέτες από μανούρι και ψίχα
καρυδιού και τη πράσινη
«πανδαισία» με μαρούλι , κόκκινο λάχανο, ρόκα , σγουρό μαρούλι και
φλοίδες από κεφαλοτύρι.