☛ Το ονομάσαμε “The King” και είναι το Limited edition burger που φτιάξαμε μαζί με τον Αλέξη Ζίρτα , πήραμε το «φουά γκρα του φτωχού» το μεδούλι και το ψήσαμε στο grill , στη συνέχεια το ζυμώσαμε με μοσχαρίσιο κιμά , προσθέσαμε 2-3 υλικά και νάτη η απίστευτη ντελικατέτσα στο πιάτο σας!!! Το dirty και γλυκοφάγωτο ψητό μεδούλι «έβγαλε» στον ουρανίσκο μας μια λεπτή, κρεμώδη γεύση ξηρών καρπών και μια νότα εξαίσιας γλυκύτητας . Ιδανικά ψημένο medium rare θα σας κερδίσει με τα μπρούταλ αρώματα του και την εκμαυλιστική νοστιμιά του. Θα το βρείτε στο φιλόξενο «Broz Steak & Burger House» του Αλέξη Ζίρτα στο Οφρύνιο της Καβάλας . Οφείλουμε ένα ευχαριστώ στο κόσμο που το αγάπησε και το ξεχώρισε.
Tips : Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν το μεδούλι επειδή θεωρούν ότι είναι λιπαρό , μεγάλο λάθος αγαπητοί αναγνώστες , πρέπει να ξέρετε πως το μεδούλι περιέχει 69% ακόρεστο λίπος , ενώ είναι πολύ θρεπτικό μια και περιέχει σίδηρο, φώσφορο, και βιταμίνη Α .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου