Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μαγείρεψε στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας τηγανητές σαρδέλες σε μπρουσκέτα

Στην ιχθυόσκαλα Καβάλας (την τρίτη μεγαλύτερη στην Ελλάδα), την ώρα που φεύγει ο ήλιος , στήσαμε την κουζίνα μας και μαγειρέψαμε σαρδελίτσες τηγανητές σε μπρουσκέτα μαζί με πικάντικη σάλτσα ντομάτας με μπόλικο κρεμμύδι και σκόρδο ,αρωματίσαμε με δυόσμο . Το ποιο σημαντικό είναι ότι αλευρώσαμε τα κόκαλα από τις σαρδέλες και τα προσφέραμε σαν τσιπς στον κόσμο , φουλ σε ασβέστιο και φώσφορο ,ευχαριστήθηκε ο κόσμος όπως και εμείς . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Καβάλας , την ιχθυόσκαλα Καβάλας και την Μαρία Παπανικολάου που τα οργάνωσε όλα.

                                                      Ηλίας Μαμαλάκης

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου