Στην ιχθυόσκαλα
Καβάλας (την τρίτη μεγαλύτερη στην Ελλάδα), την ώρα που φεύγει ο ήλιος , στήσαμε
την κουζίνα μας και μαγειρέψαμε σαρδελίτσες τηγανητές σε μπρουσκέτα μαζί με
πικάντικη σάλτσα ντομάτας με μπόλικο κρεμμύδι και σκόρδο ,αρωματίσαμε με δυόσμο
. Το ποιο σημαντικό είναι ότι αλευρώσαμε τα κόκαλα από τις σαρδέλες και τα
προσφέραμε σαν τσιπς στον κόσμο , φουλ σε ασβέστιο και φώσφορο ,ευχαριστήθηκε ο
κόσμος όπως και εμείς . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Καβάλας , την
ιχθυόσκαλα Καβάλας και την Μαρία Παπανικολάου που τα οργάνωσε όλα.
Ηλίας Μαμαλάκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου