Τι να πω για τον «ΖΥΘΟ» στα Λαδάδικα , ήταν
η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στη
Θεσσαλονίκη το 1990 και φέτος συμπληρώνει 27
χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας .
Σ’ ένα πανέμορφο και φιλόξενο χώρο το ιστορικό
πλέον ζυθεστιατόριο προσφέρει στους πελάτες
του πολύτιμες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα
με μεσογειακές όμως και ανατολίτικες επιρροές , σε συνδυασμό βέβαια με ελληνικές μπύρες και ποιοτικό κρασί. Σαράντα ετικέτες από ελληνικές
μικροζυθοποιίες από τις οποίες οι 17 προσφέρονται και σε ποτήρι ενώ για τους φίλους του κρασιού υπάρχουν απίστευτες
επιλογές από κορυφαίες οινοποιίες της ελληνικής επικράτειας. Να σημειώσουμε
τέλος πως το service είναι ταχύτατο και άριστο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου