Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Δοκιμάζουμε τη νέα μπριζόλα Tomahawk



Η μπριζόλα Tomahawk ζυγίζει περίπου 1,2 κιλά και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια σπαλομπριζόλα «γαλλικής κοπής» . Η εντυπωσιακή άφιξή της στο τραπέζι συνοδεύεται πάντα απο πολλά επιφωνήματα ενθουσιασμού πριν ακόμα δοκιμαστεί.  Ονομάστηκε έτσι  επειδή υποτίθεται ότι μοιάζει με  τσεκούρι . Είναι η ιδανική μπριζόλα για μια ειδική περίπτωση γευσιγνωσίας  ή για ένα ρομαντικό γεύμα καθώς μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει τη πείνα δύο ατόμων. Αν είστε λάτρεις της T- bone ή της porterhouse , τότε  η Tomahawk  θα είναι το  γαστρονομικό σας «φετίχ» !!!! Λόγω του μεγέθους της θα πρέπει μετά το ψήσιμο να  ξεκουραστεί  για τουλάχιστον 10 λεπτά, γιατι έτσι θα γίνει  σωστά  η διανομή της θερμότητας από το κόκκαλο στο υπόλοιπο  κρέας δίνοντας έτσι μια απολαυστική ζουμερή  μπριζόλα .


* Η δοκιμή της  μπριζόλας  Tomahawk έγινε  στο μεζεδοπωλείο «Παραλιακόν» του Νίκου Χαραλαμπίδη  στη  Καβάλα .


 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου