Το " TWO MUCH by Antonio " λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στη κεντρική παραλία της Περαίας , είναι ένα μοντέρνο και φωτεινό Restaurant - Beach Bar με καταπληκτική θέα στη Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό κόλπο . Το " TWO MUCH " προσφέρει κατά κύριο λόγο πιάτα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα χωρίς να διεκδικεί πρωτεία σε καυτερές γεύσεις αφού τα μπαχαρικά εδώ χρησιμοποιούνται με το μέτρο . Πιάτα με καθαρές γεύσεις, φτιαγμένα από φρέσκα υλικά και φαντασία όπως το λιγκουίνι θαλασσινών, η παέγια , το ταρτάρ από λαυράκι , κριθαρότο με γαρίδες και ριζότο με καλαμάρι και το μελάνι του , ξεχωρίζουν και κερδίζουν το πιο απαιτητικό γευσιγνώστη με τη πρώτη πιρουνιά. Βέβαια ο σεφ παρεκκλίνει μια ιδέα και μας προτείνει μεσογειακές γεύσεις με έντονες επιρροές από την Ισπανική κουζίνα μια και ο ιδιοκτήτης του εστιατόριου ο Κώστας Παυλίδης ζούσε στην Ιβηρική Χερσόνησο πριν επιστέψει στην Θεσσαλονίκη .
Τρίτη 26 Ιουνίου 2018
Το " TWO MUCH by Antonio " στη Περαία της Θεσσαλονίκης
Το " TWO MUCH by Antonio " λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στη κεντρική παραλία της Περαίας , είναι ένα μοντέρνο και φωτεινό Restaurant - Beach Bar με καταπληκτική θέα στη Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό κόλπο . Το " TWO MUCH " προσφέρει κατά κύριο λόγο πιάτα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα χωρίς να διεκδικεί πρωτεία σε καυτερές γεύσεις αφού τα μπαχαρικά εδώ χρησιμοποιούνται με το μέτρο . Πιάτα με καθαρές γεύσεις, φτιαγμένα από φρέσκα υλικά και φαντασία όπως το λιγκουίνι θαλασσινών, η παέγια , το ταρτάρ από λαυράκι , κριθαρότο με γαρίδες και ριζότο με καλαμάρι και το μελάνι του , ξεχωρίζουν και κερδίζουν το πιο απαιτητικό γευσιγνώστη με τη πρώτη πιρουνιά. Βέβαια ο σεφ παρεκκλίνει μια ιδέα και μας προτείνει μεσογειακές γεύσεις με έντονες επιρροές από την Ισπανική κουζίνα μια και ο ιδιοκτήτης του εστιατόριου ο Κώστας Παυλίδης ζούσε στην Ιβηρική Χερσόνησο πριν επιστέψει στην Θεσσαλονίκη .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου