Για τα σνίτσελ:
1 κιλό χοιρινό σνίτσελ
150γρ Σέρβικο καϊμάκι
2 αυγά
150γρ (περίπου) αλεύρι
150γρ (περίπου) τρίμμα φρυγανιάς
1 κιλό πατάτες (για γαρνιτούρα)
Για τη σάλτσα Ταρτάρ:
150γρ μαγιονέζα
4 αγγουράκια τουρσί
100γρ «Πάβλακα» (μοιάζει με το δικό μας στραγγιστό γιαούρτι)
1 σκελίδα σκόρδο , μυρωδικά

Για τη σάλτσα : Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα
αγγουράκια, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι και
τα ψιλοκομμένα μυρωδικά στη μαγιονέζα και τα χτυπάμε στο μίξερ για να μην είναι
η σος πολύ παχύρευστη. Τηγανίζουμε τις πατάτες και γαρνίρουμε.
![]() |
Μετά το φαγητό διαλέξαμε για επιδόρπιο τα vanilice , μαλακά μπισκοτάκια από τραγανή ζύμη και γέμιση σπιτικής μαρμελάδας
|
SVAKA TI CAST MAJSTORE!!! Ρε μεγάλε είσαι απίστευτος!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην ... κατανάλωση και απόλαυση του συγκεκριμένου μενού είχα την τύχη να παρευρεθώ κι εγώ
ΑπάντησηΔιαγραφήτελειο φαγητο
ΑπάντησηΔιαγραφή