Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μεζεδοπωλείο «Παραλιακόν» : Η νοστιμότερη μπριζόλα στη Καβάλα



Το έδειξαν όλες οι έρευνες ότι είμαστε λαός της κρεατοφαγίας αφού ο Έλληνας καταναλώνει κάθε χρόνο 100 κιλά κρέας . Η Μέκκα της σπαλομπριζόλας και της χοιρινής στη πόλη της Καβάλας ύστερα από πολύμηνη δοκιμασία θεωρώ πως είναι το μεζεδοπωλείο «Παραλιακόν» του Νίκου Χαραλαμπίδη. Αιτιολογώ τη γνώμη  μου λοιπόν , ο Νίκος αγοράζει μόνο ποιοτικό ελληνικό κρέας , οι μπριζόλες του είναι τρυφερές  και τεράστιες (ξεπερνούν το μισό κιλό) . Τις ψήνει με περισσή μαεστρία , το κρέας κρατάει όλους τους χυμούς  του κατά τη διάρκεια του ψησίματος και δεν ξεραίνεται .Στις σερβίρει σε ξύλινο νταμπλά τρυφερές και ζουμερές , είναι τόσο γενναιόδωρη η μερίδα του που μπορούν να χορτάσουν κάλλιστα και δυο άτομα . Μην παρασυρθείς όμως από τα ορεκτικά και δεν δώσεις σημασία στο κυρίως πιάτο γιατί θα το μετανιώσεις πικρά!!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου