Ο μοναδικός άνθρωπος που θα περίμενα να φτιάξει μια τέτοια ξεχωριστή ντελικατέτσα θα ήταν ο κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς . Επικό burger 220 γραμμαρίων από μοσχαρίσιο κιμάς ξηρής ωρίμανσης στο οποίο ο Νίκος πρωτοτύπησε προσθέτοντας μεδούλι!!! Σκαρφίστηκε μια sause πίκλας με τριμμένη παρμεζάνα , πρόσθεσε ελληνικότατο μετσοβόνε και ολοκλήρωσε τη σύνθεση του με iceberg και ντοματούλα . Ένα burger signature με εξαίσιες υφές και εντάσεις που ανέδυε την χαρακτηριστική καπνιστή μυρωδιά της ωρίμανσης του καθώς και αρώματα ξηρών καρπών . Το μεδούλι παίδες γευστικά κορυφαίο , πρόσθεσε στο burger ένα τόνο λιπαρότητας και γλύκας ενώ κόντραρε ευγενικά τις οξύτητες της σος πίκλας . (Όσοι θέλουν μπορούν να το παραγγείλουν από τη «Pizza Mafioso Italiana» , να σημειώσουμε πως το προϊόν είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα)
Tips : Πολλοί άνθρωποι το αποφεύγουν επειδή είναι λιπαρό , αλλά πρέπει να ξέρετε πως το μεδούλι περιέχει 69% ακόρεστο λίπος. Είναι πολύ θρεπτικό μια και περιέχει σίδηρο, φώσφορο, και βιταμίνη Α .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου