☛ Ο Δραμινός Δημήτρης Χαρίσκος
είναι ο πρώτος Έλληνας παραγωγός –αποσταγματοποιός που δημιούργησε ελληνικό Gin , το ονόμασε « Dry River » και κυκλοφορεί
εδώ και λίγο καιρό στην αγορά σε μια κομψή μαύρη φιάλη . Οι πρώτες ύλες για την
παρασκευή του αλκοολούχου ποτού είναι δέκα είδη άγριων βοτάνων τα όποια
συλλέγονται από τα βουνά της Δράμας , ανάμεσα στα οποία κυρίαρχη θέση κατέχει ο
άρκευθος που ξεχωρίζει για την γλυκόπικρη γεύση και το ευχάριστο πικάντικο
άρωμα του και ο κόλιανδρος . Με αυτές τις πρώτες ύλες στη διάθεση του, την
επιτυχημένα πολύχρονη εμπειρία του ως χημικός ,φωτιά στη καρδιά και μια θάλασσα
στο μυαλό, ο Δημήτρης Χαρίσκος σαλπάρει για το ταξίδι …. στην ανάπτυξη νέων
αποσταγμάτων. Αφού ζυμωθούν τα βότανα με την αιθυλική αλκοόλη στη συνέχεια
αποστάζονται στον ειδικό αποστακτήρα . Θα παραμείνουν για 3 μήνες στις δεξαμενές για να
αναδείξουν τα πλούσια αρώματα τους και μετά θα ακολουθήσει η εμφιάλωση τους .
Όταν δοκιμάσετε το « Dry River » του Δημήτρη Χαρίσκου θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα , μοναδική φινέτσα
και στρογγυλάδα, αλλά και πλούσια αρώματα κάνουν το ποτό να ξεχωρίζει . Σίγουρα
θα γίνει το απαραίτητο συνοδευτικό σας για όλη τη περίοδο του καλοκαιριού .
Εξάλλου αν ανατρέξουμε ιστορικά μερικές δεκαετίες πίσω θα διαπιστώσουμε πως ο
Τενεσί Ουίλιαμς, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ , ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ και ο Έρνεστ
Χέμινγουεϊ δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς το τζιν τους !!! Το φετινό καλοκαίρι θα
έχει τη γεύση του « Dry River » ….by Dimitris hariskos.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου