Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Για fun και socializing βραδιές στη «Κάψουλα» αλλά και street fooding δια χειρός Νίκου Κεσούρη !!!



INFO : Καθίσαμε στην μεγάλη και άνετη μπάρα της «Κάψουλας» και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τα δημιουργικά cocktails από έναν εξαιρετικά  ευρηματικό κατάλογο που δημιούργησαν τα παιδιά . Τα signature cocktail  της «Κάψουλας» είναι εμπνευσμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της Καβάλας αλλά και από αγαπημένα σημεία των κατοίκων της  σύμφωνα με τις καθημερινές τους συνήθειες !!!! ένα αξιέπαινο concept που ειλικρινά με κέρδισε . Κάθε signature cocktail θα σας διηγηθεί την δική του ιστορία και θα σας αποκαλύψει τις ομορφιές αυτής της πόλης μέσα σε μια βραδιά . Οι ιδιοκτήτες της «Κάψουλας»
Δημήτρης Παπαδήμας και Ηλίας  Γεωργακόπουλος  προχώρησαν ένα  επίπεδο παραπάνω και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ντελικάτο και ευέλικτο menu με μοναδικές γεύσεις street food δια χειρός του ταλαντούχου και δημιουργικού  chef Νίκου Κεσούρη . Για τον Νίκο τι να πω απλά respect , εξελίσσει διαρκώς την κουζίνα του  δίνοντας έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική.

  “Κάψουλα” Street food menu : Τρεις  ντελικάτες και funky γεύσεις !!!               

 Americas Best : Com dogs λουκάνικα Φρανκφούρτης σε ξυλάκι , βουτηγμένα μέσα σε  χυλό από καλαμποκάλευρο. Συνοδεύονται με τηγανητές πατάτες και μαρμελάδα chilly . To πιάτο αυτό του Νίκου Κεσούρη έγινε από μόνο του highlights και άρεσε πολύ στον κόσμο !!! 

 

Mouth Melter : Χοιρινό ψημένο για 12 ώρες σε κενό αέρος , με κόκκινο λάχανο , κρέμα καυτερής σάλτσας , μαύρο σουσάμι και  Barbeque σε προζυμένιο ψωμάκι. Συνοδεύεται  με τηγανητές πατάτες και κρέμα cheddar 

 

Sloppy Chick : Μαριναρισμένο κοτόπουλο  με σπόρους  κακάο, κρέμα αβοκάντο, κόλιανδρο, πίκλα σπαράγγι και απαλή καυτερή σάλτσα σε ψωμί με σπόρους chia . Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες  και spicy mayo


TIPS : Η «Κάψουλα» βρίσκεται στην οδό Δοϊράνης





 






 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου