Απολαύσαμε το εξαίσιο beef burger του Ανδρέα Σταυρίδη από την ευγενή ράτσα των Γιαπωνέζικων αγελάδων Wagyu που εκτρέφονται στο Τιρόλο της Αυστρίας και προσεχώς θα μεγαλώνουν και θα αναπαράγονται σε ελληνική φάρμα στη Σκοπιά Σερρών .Το Burger ωρίμανσης 20 ημερών είχε μια ξεχωριστή βελούδινη υφή , πλούσια γεύση βουτύρου , ήταν χυμώδες και περιελάμβανε τα απολύτως απαραίτητα καρυκεύματα αλάτι και πιπέρι . Το burger συνόδευαν τραγανές καλοτηγανισμένες πατάτες , φλοίδες γραβιέρας , φέτα ντομάτα και φρέσκια ρόκα . Η χρήση μουστάρδας και κέτσαπ σε αυτά τα κρέατα θεωρείται απαγορευτική .
ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Θα σας προτείναμε να συνδυάσετε αυτό το παθιασμένο burger με μια μπύρα India Pale Ale ένα αναζωογονητικό συμπλήρωμα για αυτό το μοναδικό πιάτο . Αν πάλι δεν αγαπάτε το αλκοόλ , τότε πάρτε μια μπύρα με τζίντζερ βάλτε την στη κατάψυξη για μια ωρίτσα και σερβίρετε , είναι ιδανικό συνοδευτικό , τι καλύτερο από την τσιτσιμπύρα της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιϊας με μόλις 2% αλκοόλ .
TIPS : Η ταβέρνα του Ανδρέα βρίσκεται στη Σκοπιά Σερρών των 160 κατοίκων , έχει βραβευτεί με «Χρυσό Σκούφο» από το περιοδικό Αθηνόραμα και αποτελεί το απόλυτο φετίχ κάθε ψαγμένου κρεατοφάγου , Τηλ: 2324 023520.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου