Ο chef Ιωάννης Μούντριχας δεν κυνηγάει τη δημοσιότητα, αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει μόνη της μέσα από τις γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας , τις νεωτερίζουσες τεχνικές που εφαρμόζει και τους ξεχωριστούς συνδυασμούς υλικών που πετυχαίνει. Ο Γιάννης Μούντριχας με καταγωγή από το Ρέθυμνο και την Εύβοια έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου. Μαγείρεψε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , άφησε τα γαστρονομικά του αποτυπώματα στο “Seaside” της Λευκάδας , στο “Seacret” της Ζακύνθου , στο ξενοδοχείο “Vathi Cove Luxury Resort and Spa” της Θάσου και σε δυο Μισελενάτα εστιατόρια του Βελγίου το “La paix” και το “Hof van Cleve”. Δεδομένη η αγάπη του Γιάννη Μούντριχα για την ελληνική κουζίνα και κατ’ επέκταση τη μεσογειακή , αυτό αναδεικνύεται στο μενού που οργάνωσε πρόσφατα σε εστιατόριο της Ρόδου , όπου οι νεωτεριστικές τεχνικές συνδυάζονται με τις ποιοτικές πρώτες ύλες σε εντυπωσιακά πιάτα που σε ηλεκτρίζουν με την αληθινή νοστιμιά τους και τη γευστική αρμονία τους. Φέτος θαρρώ πως είναι η χρονιά του στο νησί των Ιπποτών , εκμεταλλευτείτε τον λοιπόν όσο μπορείτε εκεί στη Ρόδο μια και η επιτυχία είναι δεδομένη όταν αναλαμβάνει consulting σε εστιατόρια .
Linguini with tuna |
Carbonara a l'Italia!!! |
Oysters !!! |
Burrata salad |
Καλαμάρι με πέστο βασιλικού και φέτας!! |
Spinach pie |
Spinach pie |
Beef carpaccio with truffle mayo |
Τόνος ταρτάρ |
Burrata
salad |
Salad with shrimps, guacamole, asparagus and citrus vinegar!!! |
Και απο τα μισα μαγαζιά τον εχουν διώξει
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν εμφανίσεις το όνομα σου τότε θα μετρήσει αυτό το σχόλιο... Έως τότε κράτα την κακία σου για σένα... Αλλά μάγκας μόνο πίσω απο το πληκτρολόγιο σου είσαι αποτι φαίνεται
Διαγραφή