Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Τα κοτόπουλα του αγροκτήματος Μανωλιτσάκη «Άρωμα Κρήτης» διαβιούν στα πρότυπα της ευζωίας!!!

 Κατ’ αρχάς : Τα κοτόπουλα που εκτρέφει ο Αντώνης Μανωλιτσάκης στο αγρόκτημα του στο Ρέθυμνο  ξεφεύγουν από την πεπατημένη γιατί μεγαλώνουν σε ιδανικές συνθήκες εκτροφής , ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή τους. Η παραγωγή των πουλερικών  «Άρωμα Κρήτης» πραγματοποιείτε σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και οδηγίες των ερευνητών του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, οι οποίοι επιμελήθηκαν το σχεδιασμό της εκτροφής και την παραγωγή του κοτόπουλου «Άρωμα Κρήτης». Διατρέφεται λοιπόν  με μίγμα κρητικών βοτάνων, ελαιόλαδο, χαρούπι (ενισχύει τη γεύση και το άρωμα του) και λιναρόσπορο , τροφές πλούσιες σε πολυακόρεστα  και σε φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Έτσι, επιτυγχάνεται σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας και της γεύσης του. 

Η διατροφική του αξία :  Το κοτόπουλο «Άρωμα Κρήτης» έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά του συμβατικού κοτόπουλου, ενώ είναι πλουσιότερο σε ελαϊκό οξύ  και λιπαρά οξέα μια και διαθέτει  περισσότερα Ω3 και Ω6 τα οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία του καταναλωτή.  Παράλληλα, διαθέτει διακριτή γεύση, η οποία ενισχύει τις υψηλές του προδιαγραφές. Σαφώς και πρόκειται για ένα  premium προϊόν, αφού τα ορνίθια του Αγροκτήματα Μανωλιτσάκη διαβιούν στα πρότυπα της ευζωίας!!!

Η εταιρεία : Αγρόκτημα Κρήτης Μανωλιτσάκης ιδρύθηκε το 1995 και βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη , στο χωριό Πετροχώρι Αμαρίου στο νομό Ρεθύμνου . Διαθέτει ιδιόκτητες , υπερσύχρονες εγκαταστάσεις για την εκτροφή των πουλερικών , εξειδικευμένο προσωπικό σε μια έκταση 80.000 τ.μ , κι ένα από τα πιο σύγχρονα πτηνοσφαγεία της Ελλάδας .

 

Το κοτόπουλο «Άρωμα Κρήτης» ξεχωρίζει : για το ελκυστικό χρυσοκίτρινο χρώμα του , το ευχάριστο άρωμα , την εξαίσια τρυφερότητα , και την μελωμένη νοστιμιά που θα σας δώσει όταν το μαγειρέψετε .

Η ώρα της δοκιμής : Μαγειρέψαμε το κοτόπουλο και φτιάξαμε την πιο ρουστίκ , ορεκτική και δυναμωτική κοτόσουπα . Η αλαβάστρινη σάρκα του είχε γευστικό βάθος και χαρακτηριστικό άρωμα ενω η μελωμένη νοστιμιά του  ξελόγιασε τους γευστικούς μας κάλυκες. Ήταν μια σπουδαία καλοφαγική  εμπειρία .Το κοτόπουλο και τον κόκορα «Άρωμα Κρήτης» θα τα βρείτε αποκλειστικά στην Κρεαταγορά του Νίκου Κεχαγιά , Ζαλόγγου 21, στη Καβάλα, τηλ : 2510241343.

Tips :  «Άρωμα Κρήτης» ,  Αγρόκτημα  Μανωλιτσάκη Αντώνη , Πετροχώρι, Ρέθυμνο ,  Γραφεία : Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Τηλ.: +30 28310 51309 , Fax: +30 28310 55966

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου