Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ροδίτικη λαδόπιτα : Μια καθημερινή απόλαυση για αλμυρές και γλυκιές αλχημείες !!!


Info : Η  Ροδίτικη λαδόπιτα φτιάχνεται από άλευρα  πρώτης ποιότητας , είναι πιο λεπτή από τις συνηθισμένες και σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο τρόπο ψησίματος και παρασκευής , το χειροποίητο, λεπτό και ακανόνιστο σχήμα της, την καθιστούν μια νοστιμότατη καθημερινή απόλαυση για μικρούς και μεγάλους . Δοκιμάστε την εκτός από το αγαπημένο σας σουβλάκι  και με πολλούς άλλους γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς!!!  Είναι ένα τοπικό προϊόν μοναδικό στο είδος του που φτιάχνεται στο Φαληράκι της Ρόδου από το 1979  με την ίδια παραδοσιακή μυστική συνταγή, από τη βιοτεχνία του Δημήτρη Ατσαλάκη . Η Ροδίτικη Λαδόπιτα επιλέχτηκε για την ιδιαίτερη γεύση της από τον γνωστό Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και συμπεριλαμβάνεται στο menu των μεζεδοπαντοπωλείων Ergon. 

Που θα τη βρείτε: Στην Αθήνα , τη «Ροδίτικη Λαδόπιτα» τη βρίσκουμε μεταξύ άλλων στα “Μπαλάσκας delicatessen” (Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Π. Φάληρο), στο «Μαντρί» (Γράμμου 41, Βριλήσσια, τηλ. 210 8030484), στο «Ελιά και Μέλι» (Σοφ. Βενιζέλου 69, Ηλιούπολη), στο «Γαία μικρή αγορά» (Πλαστήρα 129, Ν. Σμύρνη),  στο «Gusto di Grecia» (Πινδάρου 16-20, Κολωνάκι, τηλ. 210 3626809). Στη Θεσσαλονίκη ( «Γαία»  Κρήτης 18, «Γεύσεις Ζωής» Κομνηνών 35, Καλαμαριά , «Μπακαλογατος»  Χριστόπουλου 3,  «Μεσόγειος» Κωνσταντινουπόλεως 12, «Το Αυθεντικόν»  Κων. Καραμανλή 66Α, Καλαμαριά , «Εδωδημον»  Βασ. Ηρακλείου 26 κα) καθώς και στη Κάλυμνο, τη Κω και τη Νίσυρο .

Tips : «Ροδίτικη Λαδόπιτα», Ατσαλάκης Δημήτριος και ΣΙΑ , στο  εμπορικό κέντρο Κρανίδη , Φαληράκι, Ρόδος, τηλ. 22410 86106, e-mail: sales@roditiladopitta.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου