Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Τ/7 μια φρέσκια και φρουτώδης μπύρα , αποτέλεσμα της συνεργασίας του “Τσαλαπετεινού-Urban Farm” με την Καβαλιώτικη μικροζυθοποιία “Marmita”

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και φτιάξαν μια μπύρα με υπογραφή , η Καβαλιώτικη μικροζυθοποιία Marmitaκαι ο “Τσαλαπετεινός-Urban Farm , το όνομα της Τ/7 και πρόκειται για μια επετειακή New England IPA. Είναι η 7η μπύρα που τρέχει μέσα από τις  κάνουλες του μπαρ του Τσαλαπετεινού και αρέσει πολύ στον κόσμο . Στην ουσία πρόκειται για μια «ζουμερή» μπύρα  που όταν την καταναλώνεις είναι σαν να πίνεις έναν πλούσιο, φρέσκο χυμό φρούτων, καθώς ο λυκίσκος , η βύνη  και οι  νιφάδες βρώμης συμβάλλουν στην παραγωγή αυτών των φρουτένιων  γεύσεων. Η Τ/7 μας προσφέρει πλούσια αρώματα τροπικών φρούτων , εσπεριδοειδών και μια ισορροπημένη πίκρα  απαλή και καθαρή σε χαρακτήρα. Την μπύρα θα την βρείτε μόνο στις κάνουλες του «Τσαλαπετεινού»  

Tips : Η αστική φάρμα “Τσαλαπετεινός-Urban Farm” βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας , Πλατεία Καραολή & Δημητρίου 36 , 2511111073 . Η μικροζυθοποιία “Marmita” στεγάζεται στην οδό Αργοναυτών 5 απέναντι από την Ιχθυόσκαλα της πόλης , 2510246616

 



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου