Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

«Garden Tales» μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής φρέσκων μαρμελάδων στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας

Info : Τον Νοέμβριο του 2020 εν μέσω lockdown η νεαρή Καβαλιώτισσα Kατερίνα Καψελιδάκη ίδρυσε την «Garden Tales» μια μικρή οικογενειακή εταιρεία η οποία συνεργάζεται με τοπικούς καλλιεργητές και γυναικείους συνεταιρισμούς και μοιράζεται τη γεύση και την ιστορία των προϊόντων της μαζί σας. Όλα τα προϊόντα που παράγονται προέρχονται από φρούτα τοπικών αγροκτημάτων τα οποία επιλέγονται προσεκτικά ως προς την ποιότητα και τα αρώματά τους.

Η Παραγωγή:  Η προετοιμασία και επεξεργασία όλων των μαρμελάδων γίνεται χειροποίητα. Η συλλογή των φρούτων πραγματοποιείται συνήθως την ίδια ημέρα με την επεξεργασία τους. Οι μαρμελάδες επεξεργάζονται σε μικρές παρτίδες και χρειάζονται περίπου δυο ημέρες για να ολοκληρωθούν. Η παραγωγή γίνεται από γυναικείους συνεταιρισμούς που βρίσκονται κοντά στα αγροκτήματα , εν προκειμένω η πρώτη παρτίδα παραγωγής ανατέθηκε στο Συνεταιρισμό Γυναικών των Κοκκινογείων Δράμας που κατά το παρελθόν έχει δώσει αξιοσημείωτα δείγματα γραφής στη μεταποίηση παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ( ζυμαρικά , γλυκά του κουταλιού , ηδύποτα και  μαρμελάδες ).

Η  διαδικασία:  Παραδοσιακές συνταγές, ποιοτικά συστατικά και φροντίδα είναι τα βασικά στοιχεία της «Garden Tales»  στην δημιουργία των αυθεντικών προϊόντων που παράγει . Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη αρωματική ουσία, τεχνητός χρωματισμός ή άλλα πρόσθετα σε κανένα από τα προϊόντα της επιχείρησης . Όλα τα φρούτα είναι περιορισμένης ποσότητας, καλλιεργούνται τοπικά και συλλέγονται στον κατάλληλο χρόνο για να διατηρήσουν τη γεύση τους. Όσο για τη ζάχαρη επιλέγεται μια μικρή ποσότητα  ίσα-ίσα για να διατηρηθεί η ουσία του φρούτου. Οι μαρμελάδες κυκλοφορούν στις παρακάτω γεύσεις , βερίκοκο, βατόμουρο, λεμόνι, πορτοκάλι και φράουλα , τα προϊόντα θα συμπληρώσει προσεχώς και το βιολογικό μέλι .

Ο αριθμός παρτίδας :   Όταν θα ανοίξετε ένα βάζο της «Garden Tales» θα πληροφορηθείτε αμέσως την ιστορία του προϊόντος , την προέλευσή του και την εκτέλεση της συνταγής  σκανάροντας τον αριθμό παρτίδας που έχει στη καπάκι του.

Tips :  Το κατάστημα πωλήσεων της «Garden Tales»  βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα (Παύλου Μελά 8 ) για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Καψελιδάκη , τηλ: 6985 92 65 51, e-mail: info@gardentales.gr . Για  παραγγελία των προϊόντων απευθυνθείτε στο e-shop της εταιρείας  www.gardentales.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου