Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

«Νίκη»(Νiki): Η πρώτη κεχριμπαρένια (amber) lager μπύρα στην ελληνική αγορά


WHO IS WHO:  Η Kirki Beers ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2015 με έδρα τον Πειραιά από δυο νέους ανθρώπους τον Γιάννη Δρίτσα  και τον Γιάννη Χανιώτη οι οποίοι παράλληλα με το εμπόριο καφέ αποφάσισαν να ασχοληθούν  και με την νομαδική-ζυθοποίηση . Κυκλοφόρησαν τρεις craft μπίρες , την Kirki μια Pale Ale, την  Pikri μια India Pale Ale και τη Niki μια Amber Lager τις οποίες ζύμωσαν στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας “Siris MicroBrewery” του κ Μαρμαρέλη στις Σέρρες .


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Η «ΝΙΚΗ» είναι μια απολαυστική, κεχριμπαρένια lager μπύρα , που θα σε κερδίσει με την πρώτη γουλιά . Αρώματα  από τρεις βύνες, μελιού, καραμέλας και μια καλά κρυμμένη διακριτική πικρικότητα από μεγάλη ποσότητα εκλεπτυσμένων λυκίσκων θα σαγηνέψουν τον ουρανίσκο σας .  Η "ΝΙΚΗ" είναι η πρώτη κεχριμπαρένια (amber) lager μπύρα στην ελληνική αγορά . Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 5 -7


ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  H «ΝΙΚΗ» μπορεί να  συνοδεύσει άριστα  στο τραπέζι σας ένα  κρεμώδες ριζότο από αρμπόριο ή μια πολέντα αυτόν τον νοστιμότατο χυλό καλαμποκάλευρου που είναι ευρέως διαδεδομένος στην ιταλική κουζίνα. Cheers!!!   




                   


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου