Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

«Κίρκη»(Kirki): Μια απαστερίωτη και αφιλτράριστη μπύρα με βαθύ πορτοκαλί χρώμα και λεπτές ισορροπίες


WHO IS WHO:  Η Kirki Beers ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2015 με έδρα τον Πειραιά από δυο νέους ανθρώπους τον Γιάννη Δρίτσα  και τον Γιάννη Χανιώτη οι οποίοι παράλληλα με το εμπόριο καφέ αποφάσισαν να ασχοληθούν  και με την νομαδική-ζυθοποίηση . Κυκλοφόρησαν τρεις craft μπίρες , την Kirki μια Pale Ale, την  Pikri μια India Pale Ale και τη Niki μια Amber Lager τις οποίες ζύμωσαν στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας “Siris MicroBrewery” του κ Μαρμαρέλη στις Σέρρες .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Είναι μια απαστερίωτη , αφιλτράριστη μπύρα Pale Ale με βαθύ πορτοκαλί χρώμα. Η πικράδα της εξισορροπείται από τις γλυκές νότες της βύνης , ενώ προσφέρει ασύλληπτα αρώματα ανθέων, εσπεριδοειδών  και ξηρών καρπών . Δεν μπορείς να αντισταθείς εύκολα στην Κίρκη φτιάχτηκε για να σε μαγέψει!!! Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 6 - 8

ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η «Κίρκη» μπορεί να συνοδεύσει αριστοτεχνικά μια υπέροχη κρεατόπιτα , ένα burger , ένα σάντουιτς με τυρί τσένταρ , «δένει» όμως αρμονικά και με μια κολοκυθόπιτα .  Cheers!!!   

 
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου