Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Για ψαροφαγία περιωπής στον «Ίσαλο» της Νέας Περάμου



INFO: Στην παραθαλάσσια περαντζάδα της Νέας Περάμου θα συναντήσετε τον «Ίσαλο» μια ψαροταβέρνα με μποέμ ατμόσφαιρα , που αγκάλιασε ο κόσμος της ψαροφαγίας. Ολόφρεσκες παραγαδίσιες ψαριές φτάνουν καθημερινά εδώ , καθαρά μεγάλα ψάρια ( τσαούσι , φαγκρί , συναγρίδα , σκορπιομάνα , γοφάρι ) αλλά και μικρότερα. Βλέπεις την ψαριά της ημέρας, διαλέγεις αυτό που θες , ο έμπειρος ψήστης το βάζει στα κάρβουνα και στο ψήνει μαστορικά στη σχάρα !!! Βέβαια το κοινό για τα εκλεκτά μεγάλα ψάρια είναι περιορισμένο , αλλά ο νεοέλληνας βρήκε τη λύση , οι παρέες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απολαύσουν ένα μεγάλο και ωραίο ψάρι μοιράζοντας το κόστος. Αν δεν κινηθείτε όμως προσεχτικά ο λογαριασμός στο τέλος ίσως σας φανεί τσουχτερός, αλλά και σε αυτή τη περίπτωση ισχύει το γνωστό και απολύτως αληθές ό,τι πληρώνεις , παίρνεις !!!  Υπολογίστε πως ένα φαγκρί θα σας κοστίσει 65 ευρώ το κιλό , η συναγρίδα 65 ευρώ και η γλώσσα 55 . 
  
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ : Τη  λαχταριστή γαριδομακαρονάδα , το ριζότο με τις γαρίδες  , το μελωμένο χταπόδι , τη φάβα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια κα . Στα συν οι δροσερές , νόστιμες και πληθωρικές  σαλάτες του. 

KABA: Ενημερωμένη με οινικές επιλογές από τον αξεπέραστο Δραμινό αμπελώνα αλλά και κάποιες συμπληρωματικές προτάσεις από τοπικές οινοποιίες του νομού Καβάλας. 

TIPS : Ψαροταβέρνα Ίσαλος , Νίκης 5 , Νέα Πέραμος , Καβάλα , Τηλ: +30 694 498 7350




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου