Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Εστιατόριο «Vezene» : steaks ωρίμανσης , ζυμαρικά και πίτσες στο ξυλόφουρνο !!!


 O Άρης Βεζενέ εκτός από πληθωρικός chef είναι και ένας κρεοπώλης-καλλιτέχνης με μεγάλη εμπειρία επάνω στις κοπές και την ωρίμανση των κρεάτων, στο εστιατόριο του μεταξύ άλλων αναβιώνει και την αρχαία τέχνη του σιτέματος !!! Αφού πρώτα σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κουζίνες, κρεοπωλεία και σφαγεία , αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και να δοκιμάσει τη τύχη του εδώ .Το 2008 άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεγανήσι , μεσούσης της κρίσης τρία χρόνια αργότερα ανοίγει το «Vezene» στην περιοχή του Χίλτον στην Αθήνα .Ο Άρης Βεζενέ δημιουργεί εμπνευσμένα πιάτα με βαθιά νοστιμιά και πλούσια αρώματα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα χρησιμοποιώντας πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες. Ο ξυλόφουρνος που λειτουργεί προσδίδει στα φαγητά του απίστευτη νοστιμιά καθώς σιγοψήνονται και «μελώνουν» με ξεχωριστό τρόπο , σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ζυμαρικά και τις πίτσες του . Το δυνατό χαρτί του Άρη Βεζενέ είναι το κρέας , το αγάπησε και το υπηρέτησε στην Αμερική για αρκετά χρόνια . Αυτός που αγαπά τα καλά steaks θα πρέπει να επισκεφθεί το εστιατόριο για να δοκιμάσει τις κορυφαίες ράτσες , με τις αντίστοιχες  κοπές και τις απίθανες ωριμάνσεις που φτιάχνει( ξεπερνούν σε διάρκεια τις 90 και 120 ημέρες)  . Τα περισσότερα πιάτα στο μενού και κυρίως τα κρεατικά αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Η wine list απεριόριστη και αρκούντως ενημερωμένη , θα βρείτε αγαπημένα κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό οινόφιλο . 

Tips : Διεύθυνση Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον , τηλ: 210 7232002










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου