Welcome  to  my  blog
“ Η κοιλιά προηγείται της ψυχής”
George Orwell (1903-1950)

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Μια μπύρα “Fonias” από τη Σαμοθράκη !!!


WHO IS WHO: Η μπύρα “Fonias” (πήρε το όνομα της από τον μεγαλύτερο καταρράκτη και χείμαρρο του νησιού) παράγεται στην οικογενειακή Μικροζυθοποιία της οικογένειας Αποστολάκου στην ακριτική Σαμοθράκη , λίγο έξω από την Καμαριώτισσα. Eίναι μια φρέσκια μπύρα που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά της αναλλοίωτα μια και ζυμώνεται με το ποιοτικό και καθάριο νερό των πηγών του νησιού αλλά και εξαιρετική βύνη κριθαριού από τα πομακοχώρια της Ξάνθης και την Ροδόπη. Η ετικέτα της μπύρας έχει την ιδιαιτερότητα της , είναι μια μεταξοτυπία με ανάγλυφο το όνομα Φονιάς και με φωτογραφία του καταρράκτη , είναι γραμμένη και με το σύστημα  Braille για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:  Είναι μια Pale ale φρέσκια, απαστερίωτη και αφιλτράριστη μπύρα με υψηλό αλκοολικό βαθμό 6,2% και φυσική επαναζύμωση στο μπουκάλι . Το χρώμα της ξανθό και θολό , η γεύση της πλούσια αναδύει δυνατά αρώματα λυκίσκου, κίτρου και ξηρών καρπών .  Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος  7–9οC   


ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  H μπύρα “Fonias” συνοδεύει άριστα  στο τραπέζι σας burger , fish and chips , γαριδοσαλάτα και πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας . Cheers !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου