Το γλυκό που μας προσέφεραν μετά το γεύμα στο εστιατόριο δεν μου άρεσε , με απογοήτευσε τουναντίον , όφειλα λοιπόν να προσφέρω κάτι καλύτερο στους γευστικούς μου κάλυκες !!! Χωρίς δεύτερη σκέψη κατευθύνθηκα στο Εργαστήριο Χειροποίητης Σοκολάτας "Le Fondant" του κ Παρασίδη στην οδό Αδριανουπόλεως 26, στη Δράμα για να απολαύσω αυτά τα φίνα, τραγανά, ολοστρόγγυλα ,πολύχρωμα , αφράτα γλυκάκια με την απαράμιλλη γεύση ……τα μακαρόν (macaron) που έλκουν την καταγωγή τους από τη Γαλλία . Αυθεντικά γαλλικά macaron λοιπόν από την Φοντανερία του κ Παρασίδη , θα μαγέψουν το αισθητήριο όργανο της όρασης σας με το ολοστρόγγυλο σχήμα και το χρώμα τους ενώ θα ερεθίσουν σαγηνευτικά τους γευστικούς σας κάλυκες . Θα τα βρείτε με γέμιση από ganache σοκολάτας , καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης , μαστίχα Χίου, φυστίκι, φράουλα, λεμόνι , βατόμουρο και Passion Fruit.
Tips : «Le Fondant», Ανδριανουπόλεως
26, Δράμα , Τηλ: +30 25214 00381
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου