WHO
IS
WHO: Τρία νέα παιδιά με την «ορμή» της νιότης τους ο Ιωάννης Κεφάλας, ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης και
η Ειρήνη Κουλουλία αποφάσισαν να ενώσουν
τις δυνάμεις τους και δημιουργήσουν την
πρώτη Ικαριακή ζυθοποιία στο χωριό Φάρος της Ικαρίας στον δρόμο που οδηγεί στην όμορφη παραλία «Νεάλια» . Έφτιαξαν λοιπόν την Ικαριώτισσα (Ikariotissa), μια ξανθιά και απαστερίωτη
μπύρα .
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Η Ικαριώτισσα (Ikariotissa) είναι μια ξανθιά φρέσκια και απαστερίωτη μπύρα τύπου
ale με νερό
από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας , βύνη κριθαριού, λυκίσκο και μαγιά .
Τα παιδιά όμως πείραξαν επί το ελληνικότερoν την αμερικανική συνταγή ale που συνήθως δίνει φρουτώδη και γλυκιά
γεύση στη μπύρα , προσθέτοντας λυκίσκους δικής
τους επιλογής για να αποκτήσει η
Ικαριώτισσα μια πιο ισορροπημένη πικράδα . Ιδανική θερμοκρασία
σερβιρίσματος 5–7οC
ΧΡΗΣΙΜΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Αυτή η μπύρα είναι ιδανική για ψάρια στη
σχάρα , για τηγανητό κοτόπουλο, και για τη σαλάτα cobb που είναι μια δροσερή πράσινη σαλάτα, με
κομμάτια από φιλέτο κοτόπουλου , ψιλοκομμένο bacon,
τυρί κίτρινο edam, κόκκινες και πράσινες πιπεριές,
κρουτόν, ψιλοκομμένη τομάτα και New
Orleans sauce.
Stathis Harpas Γιάννης Τατσίδης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου