☛ Ο Δραμινός Δημήτρης Χαρίσκος
είναι ο πρώτος Έλληνας παραγωγός –αποσταγματοποιός που δημιούργησε το πρώτο premium ελληνικό Gin , το ονόμασε « Dry
River » και
κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στην αγορά σε μια κομψή μαύρη φιάλη . Οι πρώτες
ύλες για την παρασκευή του αλκοολούχου ποτού είναι δέκα είδη άγριων βοτάνων τα
όποια συλλέγονται από τα βουνά της Δράμας , ανάμεσα στα οποία κυρίαρχη θέση
κατέχει ο άρκευθος που ξεχωρίζει για την γλυκόπικρη γεύση και το ευχάριστο
πικάντικο άρωμα του και ο κόλιανδρος . Με αυτές τις πρώτες ύλες στη διάθεση
του, την επιτυχημένα πολύχρονη εμπειρία του ως χημικός ,φωτιά στη καρδιά και
μια θάλασσα στο μυαλό, ο Δημήτρης Χαρίσκος σαλπάρει για το ταξίδι …. στην
ανάπτυξη νέων αποσταγμάτων. Αφού ζυμωθούν τα βότανα με την αιθυλική αλκοόλη στη
συνέχεια αποστάζονται στον ειδικό αποστακτήρα . Θα παραμείνουν για 3 μήνες στις
δεξαμενές για να αναδείξουν τα πλούσια αρώματα τους και μετά θα ακολουθήσει η
εμφιάλωση τους . Όταν δοκιμάσετε το « Dry River » του Δημήτρη Χαρίσκου θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα , μοναδική
φινέτσα και στρογγυλάδα, αλλά και πλούσια αρώματα κάνουν το ποτό να ξεχωρίζει .
Σίγουρα θα γίνει το απαραίτητο συνοδευτικό σας για όλη τη περίοδο του
καλοκαιριού . Εξάλλου αν ανατρέξουμε ιστορικά μερικές δεκαετίες πίσω θα
διαπιστώσουμε πως ο Τενεσί Ουίλιαμς, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ , ο Φράνσις Σκοτ
Φιτζέραλντ και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ δεν πήγαιναν πουθενά χωρίς το τζιν τους !!! O φετινός χειμώνας θα έχει τη γεύση του « Dry River » ….by Dimitris Chariskos.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου