Η κοιλάδα του ποταμού Ροδανού στη Γαλλία φημίζεται για δυο πράγματα , για τα κορυφαία της κρασιά και για την εξαίσια σοκολάτα Βαλρονά που αποτελεί την Rolls-Royce της ζαχαροπλαστικής . Πήρε λοιπόν ο κρεοτέχνης Νίκος Κεχαγιάς ένα rib eye με ενδομυϊκό λίπος 4 plus από γαλλικό μοσχάρι σαρολέ 22 μηνών και αφού το έβαλε να ωριμάσει με την μέθοδο του dry aging (από τις 29 Ιουλίου 2020) το μετέφερε στη συνέχεια στο πάγκο και το άλειψε με φίνα γαλλική μαύρη σοκολάτα “Guanaja” της Βαλρονά που υπήρξε η πρώτη σοκολάτα στο κόσμο που κυκλοφόρησε με πυκνότητα 70% σε κακάο .Το απαράμιλλο αρωματικό της προφίλ είναι πολύ πληθωρικό , μας δίνει μια σύνθετη γκάμα φρούτων, καφέ, μελάσας και λουλουδιών. Όλα αυτά τα ραφινάτα αρώματα θα εισχωρήσουν στη σάρκα του rib eye και θα το αναδείξουν ενώ παράλληλα θα εκτοξεύσουν τα γαστρονομικά σας αντανακλαστικά . Περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια τις επόμενες ημέρες !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου