☛ Ξεκινήσαμε με το παραδοσιακό χειροποίητο λουκάνικο
Andouille σε στιλ Cajun , που αναμιγνύεται με μπαχαρικά Νέας Ορλεάνης και καπνίζεται δυο φορές , στο σάντουιτς
προσθέτουν λιωμένο τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια, σχοινόπρασο , σριράτσα ,γκόλεσλοου
και bbq σος . Απίθανη πιπεράτη και καπνιστή νοστιμιά ☛ Το buttermilk fried chicken σε
μακρόστενο ψωμάκι γεμισμένο με ψητό κοτόπουλο, τυρί τσένταρ, άϊσμπεργκ, γλάσο
από μπέρμπον, ντιζόν μαγιονέζα και σαλάτα γκόλεσλοου , απίθανες εντάσεις ,
μεστή και πλούσια γεύση ☛ Το brisket burger (σιγοκαπνιστό βοδινό στήθος) που
ψήθηκε για 12 ώρες στο καπνιστήριο, ήταν
λιχούδικο και μελωμένο ☛
Το «μαδημένo» χοιρινό γέμισε με την εξαίσια
γεύση του και τα εθιστικά αρώματα καπνού το burger και το απογείωσε ☛ Να μην ξεχάσω όμως και
τα θεσπέσια «po’ boys» , αυτά τα χαρακτηριστικά σάντουιτς της Λουϊζιάνα με το μακρόστενο
σχήμα , που στα γεμίζουν με ότι κρέας επιθυμήσεις. Αν κάποιοι θελήσουν να δοκιμάσουν
όλα τα παραπάνω κρέατα και λουκάνικα μπορούν να επιλέξουν το πλατό «PO' BOYS»
με συνοδεία από πίκλες , πατάτες και σος , στην τιμή των 25 ευρώ ☛ Στο Τέξας
λένε ότι δεν είναι σίγουροι για τον αν το bbq δημιουργήθηκε για τη μπύρα, ή η
μπύρα για το bbq
.
Ακολουθώντας αυτό το μότο, η μπύρα έχει ξεχωριστή θέση στο menu του “Po' Boys” . Σαράντα ετικέτες με μπύρες
από τις καλύτερες ελληνικές μικροζυθοποιίες μαζί με διακεκριμένες guest
εμφανίσεις από το εξωτερικό και οργανωμένο food pairing, απογειώνουν την
εμπειρία του bbq.
Tips: Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου ,Ψυρρή, Τηλ: 210 3234672
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου