Info : Ο Δραμινός
χημικός Δημήτρης Χαρίσκος δημιούργησε στο αποστακτήριο του ελληνικό premium Gin το ονόμασε « Dry River » (Ξηροπόταμος) και το κυκλοφόρησε στην αγορά σε μια
κομψή μαύρη φιάλη . Οι πρώτες ύλες για την συνταγή του είναι δέκα είδη άγριων
βοτάνων τα όποια συλλέγονται από τα βουνά της Δράμας , ανάμεσα στα οποία
κυρίαρχη θέση κατέχει ο άρκευθος που ξεχωρίζει για το έντονο πικρόλεπτο άρωμα
του . Για τον άρκευθο-βασιλιά σε κάθε συνταγή- ο Δημήτρης Χαρίσκος πιστεύει πως
η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία διαθέτουν τον καλύτερο αυτοφυή άγριο άρκευθο σε
ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτές τις πρώτες ύλες στη διάθεση του, την επιτυχημένη
πολύχρονη εμπειρία του ως χημικός (εργαζόταν στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη) , και
τον μοναδικού σχεδιασμού σύγχρονο χάλκινο αποστακτήρα του ξεκινά το ταξίδι του «Dry River» να
κερδίσει τις καρδιές μας. Το
φρεσκοαποσταγμένο gin θα ξεκουραστεί για 3 μήνες στις δεξαμενές ώστε να αναδειχθούν τα πλούσια
αρώματα του και μετά θα ακολουθήσει η εμφιάλωση . Όταν δοκιμάσετε το « Dry River » (αλκοολικοί βαθμοί
43%) θα
ξαφνιαστείτε ευχάριστα , μοναδική φινέτσα
και στρογγυλάδα , γλυκιά
επίγευση εσπεριδοειδών και πολύπλοκο
μπουκέτο, άκρως μεσογειακό με νότες εσπεριδοειδών να πλαισιώνουν αρμονικά τον άρκευθο και τα υπόλοιπα βοτανικά.
Dry River Gin και κοκτέιλ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου