WHO IS WHO: Η μπύρα «ΝΗΣΟΣ» γεννήθηκε στο νησί της Μεγαλόχαρης και του γλύπτη Γιαννούλη
Χαλεπά στη Βαγιά της Τήνου από τη Μάγια Τσόκλη ,τον Αλέξανδρο Κουρή , την Ελίνα
και το Κωστή Δάλλα που είναι και οι ιδιοκτήτες της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων . Μετέτρεψαν
το χώρο μιας παλιάς ταβέρνας του νησιού σε
βιοτεχνικό κτίριο και εγκατέστησαν εκεί τον ογκώδη εξοπλισμό του ζυθοποιείου
που ήρθε από τις τέσσερεις γωνιές του πλανήτη. Η μπύρα «ΝΗΣΟΣ» είναι η πρώτη
και μοναδική Ελληνική μπύρα που έχει διακριθεί με το ασημένιο european Beer Star.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Είναι μια ελληνική pils μπύρα με πλούσιο χρυσαφί
χρώμα, μεστό σώμα , και ισορροπημένη πικράδα . Παράγεται στην Τήνο,
από εξαιρετικές πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας περισσότερη ποσότητα βύνης και
λυκίσκου. Είναι απαστερίωτη και καταναλώνεται φρέσκια . Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος
5–7οC
ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: H μπύρα NISSOS συνοδεύει άριστα στο τραπέζι σας , κοτόπουλο, σολομό στο grill , λουκάνικα , πράσινες σαλάτες , και
τυρί cheddar . Δένει αρμονικά όμως και μ’ ένα
ιταλικό γλυκό το ζαμπαγιόν με φρέσκα μούρα , είναι μια αφρώδης κρέμα η οποία
φτιάχνεται από κρόκους αυγών, ζάχαρη , γλυκό κρασί και κανέλα. Σερβίρεται ζεστό
μέσα σε ποτήρι . Cheers!!!
Stathis Harpas
Γιάννης Τατσίδης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου