☛ Το «PO'BOYS» γεννήθηκε από το
Mama Roux και την προσπάθεια του Chef Βασίλη Σπόρου και του ιδιοκτήτη John
Higgins να γνωρίσουν το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά low and slow
κρέατα στο Αθηναικό κοινό.
☛ Γεύσεις από τον Αμερικάνικο Νότο : Το αυθεντικό σιγοκαπνιστό ΒBQ φυσικά είναι ο πρωταγωνιστής. Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες με όλα τα αντίστοιχα συνοδευτικά πιάτα σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120ο C για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ το μενού, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά έχει και άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου
☛ Γεύσεις από τον Αμερικάνικο Νότο : Το αυθεντικό σιγοκαπνιστό ΒBQ φυσικά είναι ο πρωταγωνιστής. Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες με όλα τα αντίστοιχα συνοδευτικά πιάτα σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120ο C για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ το μενού, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά έχει και άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου
☛ Το
παραδοσιακό χειροποίητο λουκάνικο Andouille – με μυστική
συνταγή που έφερε ο Βασίλης από τη Ν. Ορλεάνη, το τραγανό Buttermilk Fried Chicken Burger ,
αλλά και η πασίγνωστη Gumbo σούπα
πρωταγωνιστούν, μαζί με το
απολαυστικό Mac'N'Cheese,
τους λουκουμάδες (Beignets) και
τις γλυκιές τάρτες ημέρας.
☛
Στο Texas λένε
ότι δεν είναι σίγουροι για τον αν το BBQ δημιουργήθηκε για τη μπύρα, ή η
μπύρα για το ΒΒQ.
Ακολουθώντας αυτό το μότο, η μπύρα έχει ξεχωριστή θέση στο menu του PO' BOYS . 40 ετικέτες με μπύρες από τις
καλύτερες ελληνικές
μικροζυθοποιίες μαζί με διακεκριμένες
guest εμφανίσεις από το εξωτερικό και οργανωμένο food pairing, απογειώνουν
την εμπειρία του ΒΒQ
TIPS : Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου ,Ψυρρή, Τηλ: 210 3234672
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου