Θα πρέπει να επισκεφτείτε το Panzano του Chianti (βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νότια της
Φλωρεντίας) για να συναντήσετε τον αρτίστα-κρεοπώλη Dario Cecchini , ιδιοκτήτη της «Antica Macelleria Cecchini» όπου επιδεικνύει στο κόσμο τη τέχνη και την
μαστοριά του γύρω από την μοσχαρίσια μπριζόλα bistecca fiorentina , την ανέδειξε , την έκανε διάσημη στο κόσμο και
κατάφερε να βάλει το μικρό χωριό του το Panzano στο
γαστρονομικό χάρτη της Ευρώπης . Τον έχουν αποκαλέσει «τρελό κρεοπώλη του
Panzano» , ένα όμως είναι
σίγουρο ο Dario Cecchini ανέδειξε την
μπριζόλα bistecca fiorentina και
την έκανε must σε
όλη την Ευρώπη . Η τιμή της στο εργαστήριο του Dario Cecchini είναι 50 € ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου και του κρασιού , μπορείτε
επίσης να φέρετε το δικό σας κρασί χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Ο φιλόξενος
χώρος του Ντάριο είναι ανοιχτός κάθε μέρα για μεσημεριανό γεύμα στις 1 και για δείπνο στις 8 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου