Ο Βενέτης Κυρλής είναι ένας δημιουργικός chef μα και συνάμα "μπαρουτοκαπνισμένος" αφού κατάφερε να επιβιώσει και να εξελιχθεί στην σκληρή πιάτσα της αθηναϊκής μαγειρικής τέχνης . Δούλεψε σε πολλά εστιατόρια του λεκανοπεδίου , συνέχισε στη Μύκονο και τον χειμώνα του 2015 αποδεχόμενος την πρόταση του Στέργιου Πλασάτη έρχεται στη Καβάλα για να βάλει τη δημιουργική του πινελιά στη κουζίνα του «Τσαλαπετεινού» φτιάχνοντας ένα μενού που ισορροπεί θαρραλέα με τις παραδοσιακές γεύσεις του street food από την μια και την υψηλή γαστρονομία από την άλλη . Ο Βενέτης Κυρλής ανανεώνει το μενού του «Τσαλαπετεινού» συχνά-πυκνά ανάλογα με την εποχικότητα των πρώτων υλών , δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Όλα προέρχονται από μικρούς παραγωγούς που έχουν ως δεδομένο την ποιότητα στη παραγωγή των προϊόντων τους . Ο κατάλογος παραμένει πάντα πληθωρικός με πολλές επιλογές για brunch , σνακ , πλήρη γεύματα , steak περιοπής , ενώ τα burger και τα πιάτα της ασιατικής κουζίνας διατηρούνται ψηλά στις επιλογές των θαμώνων.
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019
Βενέτης Κυρλής : Υπογράφει την εμπνευσμένη κουζίνα του «Τσαλαπετεινού»
Ο Βενέτης Κυρλής είναι ένας δημιουργικός chef μα και συνάμα "μπαρουτοκαπνισμένος" αφού κατάφερε να επιβιώσει και να εξελιχθεί στην σκληρή πιάτσα της αθηναϊκής μαγειρικής τέχνης . Δούλεψε σε πολλά εστιατόρια του λεκανοπεδίου , συνέχισε στη Μύκονο και τον χειμώνα του 2015 αποδεχόμενος την πρόταση του Στέργιου Πλασάτη έρχεται στη Καβάλα για να βάλει τη δημιουργική του πινελιά στη κουζίνα του «Τσαλαπετεινού» φτιάχνοντας ένα μενού που ισορροπεί θαρραλέα με τις παραδοσιακές γεύσεις του street food από την μια και την υψηλή γαστρονομία από την άλλη . Ο Βενέτης Κυρλής ανανεώνει το μενού του «Τσαλαπετεινού» συχνά-πυκνά ανάλογα με την εποχικότητα των πρώτων υλών , δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Όλα προέρχονται από μικρούς παραγωγούς που έχουν ως δεδομένο την ποιότητα στη παραγωγή των προϊόντων τους . Ο κατάλογος παραμένει πάντα πληθωρικός με πολλές επιλογές για brunch , σνακ , πλήρη γεύματα , steak περιοπής , ενώ τα burger και τα πιάτα της ασιατικής κουζίνας διατηρούνται ψηλά στις επιλογές των θαμώνων.
Posted by
Harpas Stathis
at
11:14 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Labels:
ασιατική κουζίνα,
Βενέτης Κυρλής,
Καβάλα,
Τσαλαπετεινός,
φαγητό,
Brunch,
burger,
Food,
Kavala,
street food,
Tsalapeteinos Urban Farm
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου