Για άλλη μια φορά ο Τάσος Εσιρπέογλου (chef στο εστιατόριο
«Namaste» στο Λιμένα
της Θάσου) «υπερέβη τα εσκαμμένα» και δημιουργούσε ένα πιάτο μεγαλείο . Πήρε λοιπόν
τον «βασιλιά των βράχων» και με πολύ αγάπη έφτιαξε μια ροφομακαρονάδα που εκτόξευσε τους γευστικούς μας κάλυκες στα ύψη !!! Τα υλικά που χρησιμοποίησε
απλά , βασιλικός , ντομάτα , παρθένο ελαιόλαδο και για το σβήσιμο ασύρτικο του Κτήματος
Αργυρού . Η κρουστή σάρκα του ροφού πλούσια σε χυμούς και
εύγευστο λίπος έδενε αρμονικά με την οξύτητα της ντομάτας και τα ντελικάτα έλαια
του βασιλικού. Τύφλα νάχει ο Λαζάρου αναφώνησαν κάποιοι από τους συνδαιτυμόνες
του τραπεζιού , κι εγώ συμπλήρωσα είναι μεγάλη τιμή για την Καβάλα να βγάζει τέτοιους
φωτισμένους chef !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου