Για τα σνίτσελ:
1 κιλό χοιρινό σνίτσελ
150γρ Σέρβικο καϊμάκι
2 αυγά
150γρ (περίπου) αλεύρι
150γρ (περίπου) τρίμμα φρυγανιάς
1 κιλό πατάτες (για γαρνιτούρα)
Για τη σάλτσα Ταρτάρ:
150γρ μαγιονέζα
4 αγγουράκια τουρσί
100γρ «Πάβλακα» (μοιάζει με το δικό μας στραγγιστό γιαούρτι)
1 σκελίδα σκόρδο , μυρωδικά

Για τη σάλτσα : Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα
αγγουράκια, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι και
τα ψιλοκομμένα μυρωδικά στη μαγιονέζα και τα χτυπάμε στο μίξερ για να μην είναι
η σος πολύ παχύρευστη. Τηγανίζουμε τις πατάτες και γαρνίρουμε.
SVAKA TI CAST MAJSTORE!!! Ρε μεγάλε είσαι απίστευτος!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην ... κατανάλωση και απόλαυση του συγκεκριμένου μενού είχα την τύχη να παρευρεθώ κι εγώ
ΑπάντησηΔιαγραφήτελειο φαγητο
ΑπάντησηΔιαγραφή