
ΠωΣ Το ΜαΓεΙρΕυΟυν : Κόβουν το συκώτι σε
λεπτές λωρίδες (“λεπτά
σαν φυλλαράκια” όπως συνηθίζουν να λένε) , το καθαρίζουν
τελείως από φλέβες , αίμα και τέντονες (αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή εκεί
δημιουργείται η διαφορά) , το αλευρώνουν
ελαφρά και το τηγανίζουν για λίγο, σε μπόλικο καυτό σπορέλαιο . Όταν τηρείται το
παραπάνω τελετουργικό τότε να
είστε σίγουροι ότι θα φάτε ένα υπέροχο
συκωτάκι , λεπτοκομμένο, τραγανό και χωρίς ίνες .
TIPS
: Kαι μετά από ένα καλό γεύμα πρέπει
να «ξεπλύνουμε» το στόμα μας με ένα γλυκάκι . Το νοστιμότερο τραγανό
τουλουμπάκι στη πόλη το κάνει ο Bayramoglou τελεία και παύλα !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου