Μία γαστρονομική εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε στη Σάμο, το Σάββατο 17/8/2019 με πρωταγωνιστές τα προϊόντα, γραβιέρα Νάξου , εκλεκτούς οίνους από τη Σάμο αλλά και από την περιφέρεια Emilia Romana της Ιταλίας, μέσα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Mediterranean Cheese and Wines για την παρουσίαση των συγκεκριμένων ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντων στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Ιταλία. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις «we make the city» και αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για το κοινό και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Σε μία εξέδρα ειδικά διαμορφωμένη για την εκδήλωση, ο διακεκριμένος sommelier Άρης Σκλαβενίτης παρουσίασε τους ΠΟΠ οίνους Samos Grand Cru, Samos Vin Doux, Samos Anthemis και Samos Nectar της ΕΟΣ Σάμου, ενώ ο Σαμιώτης chef Βαγγέλης Μπιλιμπάς εξέπληξε τους παρευρισκόμενους με τις εξαιρετικές μαγειρικές προτάσεις γραβιέρας της ΕΑΣ Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου