☛
Στο εστιατόριο κυριαρχεί η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ο chef Παναγιώτης
Λεπίδης αναδεικνύει επιτυχώς τις τοπικές πρώτες ύλες και χαρίζει στον επισκέπτη
αξέχαστες γαστρονομικές εκπλήξεις. Πιάτα μαγειρεμένα μαστορικά στο ξύλινο
φούρνο όπως αγριογούρουνο με χυλοπίτες , φασολάδα στο τσουκάλι, χορτόσουπα ,
μανιταρόσουπα και Βωλακιότικα λουκάνικα .
☛
Βεβαίως και η θράκα πάντα ετοιμοπόλεμη προσφέρει υψηλές γευστικές συγκινήσεις
….σπαλομπριζολα ωρίμανσης 120 ημερών, παϊδάκια , μπιφτέκι ξηράς ωρίμανσης και
beef steaks από τον Δραμινό κρεοτέχνη Άρη Αμαραντίδη.
☛ Η λίστα
των κρασιών έχει σαφώς μια έφεση στους ποιοτικούς οίνους του Δραμινού αμπελώνα
. Θα βρείτε λοιπόν και σε συμφέρουσες τιμές , τους οίνους της “Τέχνης Αλυπίας”
, την ατμομηχανή του κτήματος Παυλίδη το “Θέμα” , τον βραβευμένο “Πύργο Ιουλία” του Κώστα
Λαζαρίδη , το ιστορικό “Μαγικό Βουνό” του Νίκου Λαζαρίδη , το πληθωρικό “Δέκα”
και τους αρωματικούς “Φεγγίτες” του Μπάκη
Τσάλκου , και τη στιβαρή “Πύλη” του Ιορδάνη Μιχαηλίδη .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου